www.ikwilgeenonkruid.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Ik wil geen onkruid.nl | Specialist in het bestrijden en verwijderen van onkruid op bestrating en in groenvoorzieningen | Het reinigen van uw terras en oprit laat u doen door ikwilgeenonkruid.nl | Neem vandaag nog een onderhoudsabonnement!


Referenties


Onkruidvrij maken van een bedrijfsterrein in Purmerend

Dit bedrijfspand op het industrieterrein De Baanstee in Purmerend staat al enige tijd te koop/te huur.

Omdat het perceel nu niet gebruikt wordt heeft onkruid vrij spel gekregen. De bestrating rondom de ingang van het pand, en de naast het pand gelegen parkeerplaatsen, stonden vol met onkruid en grassen. Het perceel had dus geen representatieve uitstraling voor potentiële kopers/huurders.

De bestrating is eenmalig onkruidvrij gemaakt en wordt nu periodiek bijgehouden totdat een nieuwe eigenaar/huurder zijn intrek in het pand neemt.


Snoeien van dakplatanen in het stadshart van Amstelveen


De bewoners van het appartement op de 1e etage hebben last van de platanen die hun het vrije uitzicht naar buiten ontneemt.

Los van het feit dat de jonge bomen "overlast" geven is het snoeien sowieso belangrijk voor een gezonde groei en ontwikkeling van deze bomen.

De platanen zijn teruggesnoeid op een zodanige wijze dat het natuurlijke bladerdek behouden is gebleven (wens van de opdrachtgever) en dit bladerdek zich vanaf nu verder zal ontwikkellen en verdichten.


In Leeuwarden achterstallig onderhoud in een voortuin weggewerkt

Deze voortuin heeft door achterstallig onderhoud last van woekerend onkruid in de heg, in het grindperk en op de bestrating langs de gevel.

Het onkruid is eenmalig verwijderd en de heg en buxus zijn bijgesnoeid. Het grindperk heeft een behandelding gekregen waardoor het onkruid langer weg zal blijven.


Onkruidvrij maken van een terras en achtertuin in Amstelveen - Westwijk

Deze achtertuin is al langere tijd niet meer onderhouden waardoor er sprake is van wildgroei in de vegetatie.

In verband met het opleveren van de woning op korte termijn heeft de bewoner opdracht gegeven om de tuin weer enigszins toonbaar te maken.

Het terras is onkruidvrij gemaakt. Tijdens de werkzaamheden werden er drie "verborgen" tegelrijen blootgelegd! De klimophaag op de erafscheiding met de buren, en aan de achterzijde van de tuin is bijgesnoeid, En verder hebben we heel, heel veel onkruid uit de tuin verwijderd. Niet zichtbaar op de foto's is het vrijmaken van de achterom van klimop en onkruid.


Kleine achtertuin in Bussum weer toonbaar gemaakt

Een klein achtertuintje had een onderhoudsbeurtje nodig.

De beplanting is gesnoeid, de groenperken zijn ontdaan van onkruid en bladvrij gemaakt en er is veel klimop verwijderd. De overhangende takken vanuit de aangrenzende gemeentetuin zijn verwijderd. Tenslotte zijn de terrastegels geborsteld.

Het resultaat is dat de tuin van een klein donker hoekje veranderd is in een heerlijk licht terras.


Wederom in Amstelveen, nu snoeien op een bouwkavel

Op deze verwilderde kavel van 1.500m2 start eerdaags de bouw van een nieuw landhuis.

We zijn gestart met het maaien van de kavel waardoor deze weer normaal toegankelijk is. Daarna zijn de beuken en de omringende beukenhagen goed teruggesnoeid. Op de zuid-west punt van de kavel is, met het oog op de nieuw aan te leggen tuin, een grote boom verwijderd. Hierdoor heeft de kavel nu een mooie lichtinval gekregen. Daarna zijn de
vlonders en de beschoeiing langs de sloot aangepakt en vrij van klimop gemaakt. En als laatste is de bestrating rondom het entreehek onkruidvrij gemaakt.


In Nijmegen een tuinhuisje vakkundig verwijderd

Op een perceel bij ATV Stevensgaarden komt een nieuw tuinhuisje.

Wij hebben voor de opdrachtgever zijn huidige tuinhuisje (afmeting: 3 x 3 meter) netjes afgebroken en afgevoerd. Afbreken is wat ons betreft dus niet het lukraak slopen van 't huisje!

Eerst hebben we de bitumen op het dak verwijderd. Deze hebben we in bakken aangeboden bij de DAR/Milieustraat. Vervolgens hebben we het dak van het huisje afgehaald, om daarna de zijwanden netjes uit elkaar te kunnen halen. Al het hout en glas hebben we meegenomen. Als service voor de klant hebben we de stoeptegelvloer weer rechtgelegd. Het nieuwe tuinhuisje kan eerdaags geplaatst worden!


Daarna in Groningen tientallen meters Hedera schuttingen gesnoeid

De Hedera schuttingen rondom deze fraaie woning konden een goede snoeibeurt gebruiken.

We hebben de lange loten uit de heg, samen met de vele kortere uitlopers, met een scherp geslepen snoeischaar verwijderd. Daarna zijn de heggen machinaal weer in vorm getrimd.


Aanpakken van woekerend onkruid op een bedrijfsterrein in Swifterbant

Dit bedrijfsperceel gelegen op het industriegebied "De Kolk" in Swifterbant dreigde door heel, heel veel onkruid volledig overwoekerd te worden.

De verschillende groenperken, en een deel van de bestrating rondom het pand, stonden vol met hoog onkruid, brandnetels en dichte grassen.

Een aantal groenperken hebben we met een hooggrasmaaier lekker kort gemaaid. Zowel de bestrating als de overige groenperken hebben we eenmalig onkruidarm gemaakt.


Deze voortuin in Amstelveen is weer netjes

Op een regenachtige ochtend de voortuin van deze woning op orde gebracht. Ondanks het natte weer toch een net resultaat!

We hebben o.a. veel onkruid uit de perken verwijderd, de beplanting bijgesnoeid en verse tuinaarde aangebracht.


Nog een voortuin die onderhoud nodig heeft ... ditmaal in Weesp


Ook in deze tuin hebben we eerst veel onkruid op de bestrating (machinaal) en uit de groenperken verwijderd.

Daarna is de beplanting bijgesnoeid en zijn de perken en borders van verse tuinaarde voorzien.

De bestrating is onder hogedruk gereinigd en opnieuw integraal gevoegd.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu