www.ikwilgeenonkruid.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Ik wil geen onkruid.nl | Specialist in het reinigen, schoonmaken van verhardingen, tegels, terrassen en opritten onder hoge druk | Neem vandaag nog een onderhoudsabonnement! | Snel, Goedkoop en Onkruidvrij | Vegen, reinigen, drogen en voegen!

Het machinaal vegen en reinigen van bestrating

Toepassing

Op bestrating en op vrijwel alle soorten tegels en terrassen. Maar ook op vlonders en steigers. Oplevering van het werk is altijd inclusief het herstellen van de voegen tussen de tegels.

Werkzaamheden

De werkzaamheden voor het reinigen van bestrating bestaan o.a. uit machinaal vegen, hogedrukreiniging, drogen en impregneren. Na afloop strooien wij voegzand over het terrein en bezemen we voldoende voegzand tussen de tegels.


U moet voor het gebruik van de drukreiniger over een buitenkraan, liefst voorzien van een slangkoppelpunt, en een geaard stopcontact beschikken!

@IkWilGeenOnkruid
- schoon genoeg van onkruid hebben -


 

Schoonmaken van een stadstuin in Amsterdam
Onderstaand een paar foto's van een opdracht waar we o.a. hogedrukreiniging toegepast hebben.

 

Deze stadstuin op een prachtige lokatie in Amsterdam-West kampte met achterstallig onderhoud. De tuin was overwoekerd met onkruid en in de borders stonden veel brandnetels. Geen plek om lekker buiten te genieten van het mooie weer, en al helemaal geen tuin waar kleine kinderen plezierig, maar vooral veilig kunnen spelen.

Eerst hebben we de bestrating machinaal onkruidvrij gemaakt en daarna onder hogedruk gereinigd. Uit de border is de beplanting verwijderd en deze is daarna voorzien van verse tuinaarde. Het resultaat is een schone tuin waar kinderen weer heerlijk in kunnen spelen.


Bent u tevreden over dit resultaat?
Informeer dan naar een onderhoudsabonnement. Uw bestrating ziet er dan altijd schoon en als nieuw uit.
Kies voor een handig jaarabonnement! Uw bestrating wordt 1x per kwartaal netjes voor u gereinigd.
Bel vandaag nog met 06 810 80 820 voor het maken van een afspraak.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu